· A kedvezményezett neve: ALFÖLDI NYOMDA Zártkörűen Működő Részvénytársaság
· A projekt címe: A munkaerő szakmai tudásának, képességének és készségének fejlesztése az Alföldi Nyomda Zrt-nél a fenntartható fejlődés érdekében
· A szerződött támogatás összege: 99 997 381,- Ft
· A támogatás mértéke (%-ban): 57.25 %

· A projekt tartalmának bemutatása:

A gazdaság versenyképességének alapvető feltétele, hogy a vállalkozásoknál versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak a gazdaság szereplőitől, a vállalkozásoktól, a munkavállalóktól.

Az ALFÖLDI NYOMDA Zártkörűen Működő Részvénytársaság 99 997 381 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban.

Az 57.25 %-os támogatási intenzitású projekt összköltsége 174 661 585 Ft forint, melyet a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítására, vállalkozásunk versenyképességének növelésére fordítunk.

Ösztönözni szeretnénk az egész életen át tartó tanulásban való részvételt, amely elengedhetetlen a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz, valamint a termelékenységet, a versenyképességünket, a kreativitást, az innovációs készséget szeretnénk ezúton is erősíteni.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2019.01.01

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.26.

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.5-17-2018-00134